Giresun'un Görele ilçe Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu'dan sonra CHP Giresun İl Başkanı Eşref Karaibrahim'e de tepkilerini dile getirdi.
Düzenlediği basın toplantısı sonrasındaki gelişmeleri hayretle izlediğini belirten Melikoğlu, "Düzenlediğimiz basın toplantısında ifade ettiğimiz hususlar bazı organlar tarafından eksik, yanlı ve yanlış prezante ediliyor ve söylediklerimiz çarpıtılmaya çalışılıyor. Kalemşörleriniz yakında iflas edecek, sizleri nasıl teşhir ediyorsam yakında onları da teşhir edeceğim. Tarafsız habercilik ilkesinin dışında yandaşlık yapanları ve niyetlerini yakında açıklayacağım" diye konuştu.
Giresun merkezin çöpünün 2 kilometre yakındaki arazide bertaraf edilmek yerine neden 72 kilometre ileriye taşındığını ifade eden Melikoğlu; "Daha önce imar planına işlenmiş, ön ÇED raporları alınmış ve kamulaştırma kararları alınmış 2 kilometre yakında olan arazinin akıbeti nedir? 72 kilometre yolun maliyeti ne olacak diyoruz? Giresun Belediye Başkanı Sayın Kerim Aksu, maliyet hesabı yapmıyor mu? Sayın Karaibrahim benim seçimlerden endişe ettiğimi söylüyor. Bunun konuyla ne alakası var? Şov bunun neresinde? Biz sadece haktan, hukuktan, adaletten yanayız. Haktan yana olduğumuz içinde haksızlıklara karşı açıklamalarımız devam edecek" ifadelerini kullandı.
(BÖ-ÖS-Y)

15.12.2012 15:25:26 TSI

Editör: Wan Haber