Nevşehir Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği (GÖRBİR) Başkanı Erol Mutlu, Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran ve yönetim kurulu üyeleri Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan'ı ziyaret etti.
Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran burada yaptığı açıklamada Kardelen Koleji'ne kendilerine vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti. Kemikkıran, '' Bugün Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan'ı ziyaret etmekten dolayı son derece mutluyuz. Kardelen Koleji olarak derneğimize her zaman desteklerini vermişlerdir. Ben inanıyorum ki bundan sonrada desteklerini bizlerden esirgemeyeceklerdir''' diye konuştu.
Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan ise GÖRBİR Başkanı Erol Mutlu ve Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Kaplan: "Özel Kardelen Koleji olarak GÖRBİR'e elimizden geldiği kadarı ile desteklerimizi vermeye devam edeceğiz''dedi.
Daha sonra ise GÖRBİR Başkanı Erol Mutlu ve Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran okul müdürü Ali Kaplan'a teşekkür plaketi verdiler.
(COŞ-AÖ-Y)

16.01.2013 13:40:05 TSI

Editör: Wan Haber