Gaziosmanpaşa Belediyesi, geliştirdiği yeni projeyle vatandaşlara ücretsiz internet hizmeti verecek.
Gaziosmanpaşa Belediyesi geçen yıl içerisinde uygulamaya konulan bir çok projesinin ardından bu yıla da "Ücretsiz İnternet Hizmeti"adlı bir projeyle start verdi. Ücretsiz internet hizmetinden başlangıç olarak Gaziosmanpaşa Meydan, Küçükköy Merkez ve 500 Evler Caddesi'nde yararlanılabilecek ve yıl içerisinde tüm ilçede yaygınlaştırılacak. Vatandaşlar, G.O.P Bld (Ucretsiz) yazılı wireless hattına girdiklerinde bir defaya mahsus olmak olmak üzere üyelik işlemlerini yaparak kendilerine otomatik olarak gönderilecek şifre ile belediyenin ücretsiz internet hizmetinden yararlanabilecek.
5651 sayılı yasanın gereği üyelik sistemi ile kullanılabilecek olan sistemde vatandaşlar, kullanıcı adı ve şifreleriyle giriş yapabilecek ve kendi şifrelerini oluşturabilecek.
Yıl içerisinde tüm ilçede yaygınlaştırılması planlanan ücretsiz internet bağlantısından yararlanmak isteyenlerin, wi-fi özelliği olan cep telefonları, tablet bilgisayar, laptop, cep bilgisayarları ve benzeri cihazlarla G.O.P Bld (Ucretsiz) yazılı wireless hattına bağlanması yeterli olacak.
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, "İnterneti sadece sosyal medya olarak algılamamamız gerekir. Çağımızın vazgeçilmez iletişim aracı olan internetle günlük hayatımızda kullanabileceğimiz birçok bilgiye ulaşabiliyoruz. Vatandaşlarımızın hem ücretsiz şekilde hem de en hızlı şekilde internete bağlanabilmeleri için başlattığımız bu hizmetimizi bu yıl içerisinde tüm ilçemizde yaygınlaştıracağız" dedi.
(HÇ-ET-Y)

16.01.2013 15:19:16 TSI

Editör: Wan Haber