Gaziosmanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan temizlik servisi ile okul ve camileri düzenli olarak temizliyor.
Gaziosmanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan temizlik servisi ile okul ve camileri düzenli olarak temizliyor. Cami ve okul gibi yoğun bir insan trafiğine maruz kalan platformların havalandırılmasına rağmen sık sık temizlenme şansının olmadığından harekete geçen Belediye Temizlik Servisi, bu alanlarda özel temizlik araç filolarını kullanıyor. Bu özel ortamlarda genel temizliğin yanısıra mevcut virüs ve bakterilerin temizlenmesine yönelik ilaçlama çalışmaları da yapılıyor. Hiçbir yan etkisi olmayan ve kısa sürede etkili olan ilaçlama ve toplu temizlik çalışmalarının her ay periyodik olarak yenilenmesi öngörülüyor.
Gaziosmanpaşa Belediyesi Temizlik Servisi yetkilileri, bu alanlarda standart temizlik malzemeleri ile gerçek amaca tam anlamıyla ne yazık ki ulaşılamadığına dikkat çekerek, "Temizlik servisimizin ana amacı burada yayılmaya ortam hazırlayan her türlü bakteri ve virüslerin temizlenmesini sağlamaktır. Yapılan bu çalışmalarla bulaşıcı hastalıklara dahi imkan tanıyacak her alan steril bir hale dönüştürülmekte ve kalıcı uzun süreli hijyenik bir atmosfer oluşturulmaktadır" dedi.
Gaziosmanpaşa Belediyesi yeni servis hizmeti için teknolojik gelişmelerle donatılmış 6 yeni gezici yıkama aracını da filosuna dahil etti.
(ET-ÖK-Y)

07.01.2013 10:56:46 TSI

Editör: Wan Haber