Spor Toto 3.Lig 2. Grup lideri Aydınspor 1923'ün geçici başkanı İlhan Gönendi, sorunları aşmaya çalıştıklarını belirterek, "Aydınlılar rahat olsun" dedi.
Yönetim kurulunun haftalık olağan toplantısında finans konusunun görüşüldüğünü kaydeden Gönendi, yönetim olarak tamamiyle Menemen Belediyespor maçına odaklandıklarını söyledi. Gönendi, "Menemen maçına odaklandık. Menemen maçından sonra devre arasına gireceğiz. Devre arasında Aydınspor 1923 için ne yapılması gerekiyorsa yapacağız" dedi.
Maddi sorunları aşmaya çalıştıklarını ifade eden Gönendi, "Aydınspor 1923'ün arkasında Valimiz, Belediye Başkanımız ve Cumhuriyet Başsavcımız var. Aydınlıların gönlü rahat olsun. Takımımız lider durumda. Taraftarımızı cumartesi günü oynanacak olan Menemen Belediyespor karşılaşmasına bekliyoruz. Bizi desteklesinler " şeklinde konuştu.
KOÇAK KABUL ETMEDİ
Öte yandan Aydınspor 1923'ün istifa eden başkanı Hulisi Akşit'in yerine yönetime girmesi planlanan yedek üyelerden ilki olan İzzet Koçak'ın işlerinin yoğunluğu nedeniyle görevi kabul etmediği öğrenildi. Siyah-beyazlı yönetimin Koçak'ın ardından Tahir Bilge'ye teklif götüreceği belirtildi.
(GY-MB-İK)

19.12.2012 18:14:02 TSI

Editör: Wan Haber