Modacı olarak bililnen Moda ev sahibi gonca Şahinbaş kendi moda evindeki çalışanların işten ayrılmasından sonra basit kadınsınız ve varoş dediği için para cezası ile cezalandırıldı. Gonca şahinbaş 3 bin lira para cezası kesildi.Moda evi sahibi Gonca şahinbaş'a basit kadınsınız ve varoş söylemleri için süpriz ceza kesildi. Modacı Gonca şahinbaş'a ceza şoku...

 

Bir çok ünlü ismini modacılığını yapan Gonca şahinbaş istanbul kadıköydeki moda evinin sahibi olarka biliniyor ve son zamanlarda iki çalışanı ile aralarında sorunlar nedeni ile davalık oldu. Dava gerekçesi ise çok çalıştıklarını gereçe olarak göstererk işten ayrılan iki moda evi çalışanın kendilerine Gonca şahinbaş tarafından basit kadınsınız ve varoş ve örümcek kafalısınız gibi ağır cümlelerden sonra olay davalık olmuştu.

İki çalışan kendilerine hakaret ettiği için Patronlarını savcılığa şikayet etti. açılan davada 6 aydan 4 yıla kadar hapis cezası istemi vardı.Anadolu 62. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada Şahinbaş, hakaret etmediğini savunarak, “Ayda 40 gelinlik yaptığımız bir dönemde işten ayrılmak istediler. Sonra gelip 15 gün çalıştılar. Gelinlikleri bitirdikten sonra işten ayrıldılar” dedi.


Mahkeme, Gonca Şahinbaş’ı “Varoş, basit kadın ve örümcek kafalı” sözleri nedeniyle 3 bin lira adli para cezasına çarptırdı. Şahinbaş’ın cezası 5 yıl ertelendi.

 

gonca.jpeg

Editör: Wan Haber