Gölmarmara'da 251 Bin Dev Öğrenci Projesi kapsamında, ilçenin tarihi ve doğa güzelliklerini tanımak ve tanıtmak, yaşanılan çevrenin güzelliklerini hissettirmek, güzelliklerin renklerini, fotoğraf sanatı ile belgelemek ve geniş kitlelerle paylaşmak amacıyla Fotoğraf Yarışması düzenlendi.
Bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan Gölmarmara Fotoğraf Yarışması'nın organizasyonu Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ziraat Odası Başkanlığı tarafından yapıldı. Yarışmanın öğrenci ve halk kategorilerinden oluştuğu, her yarışmacının en fazla 5 adet fotoğrafla katılabileceği açıklandı. 1 Ocak 2013 Salı günü başlayan yarışmaya, son katılım tarihinin 12 Mayıs 2013 Pazar olduğu bildirildi.
Yarışmanın konularının ise, Gölmarmara'da tarihi yapılar, tarım, turizm, yaşam, insan, doğal hayat ve doğa güzellikleri olduğu, fotoğrafların sadece Gölmarmara sınırları içerisinde çekilmesi gerektiği belirtildi.
Jüri tarafından yapılacak değerlendirme sonucu birinci seçilecek yarışmacıya Tablet Bilgisayar, ikinciye Dijital fotoğraf Makinesi, üçüncüye iPod Mp4 Çalar ve ayrıca 6 mansiyon ödülü verileceği açıklandı.
(SD-ERG-Y)

04.01.2013 15:14:46 TSI

Editör: Wan Haber