Gölbaşı Arena Spor Kulübü, başarılarına bir yenisini ekledi. Minikler, Yıldızlar, Gençler, Büyükler Muay Thai Ankara Şampiyonası'nda 5 altın, 1 gümüş madalya elde etti. 63.5 kiloda Gözde Ünlü, başarısıyla dünya şampiyonası öncesi umut verdi.
Sincan'da yapılan şampiyonada elde edilen başarının kendilerini umutlandırdığını söyleyen Arenaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Kenan Karataş, Ankara şampiyonasında elde edilen başarıyı 18-24 Şubat tarihlerinde Antalya'daki Türkiye şampiyonasında da göstereceklerini söyledi. Karataş, asıl hedeflerinin 13-17 Mart'ta İstanbul'da yapılacak dünya şampiyonası olduğunu ifade etti.
Kulüp antrenörleri Filiz ve Şenol Kaysi de, dünya şampiyonasına hazırlanan 42 kiloda Mahmut Sami Taş, 45 kiloda Alpaslan Eraslan ve 63.5 kiloda Gözde Ünlü'nün Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıklarını bildirdiler. Kaysi ikilisi, "Başarılı sporcularımızla azimle çalışıyoruz ve kazanıyoruz. Hedefimiz Gölbaşı'mızı Avrupa ve Dünya şampiyonalarında en iyi şekilde temsil etmektir. Bizlere destek olan Gölbaşı Belediye Başkanımız sayın Yakup Odabaşı'na bir kere daha teşekkür ediyoruz" dediler.
(BK-RFK-Y)

10.01.2013 12:28:31 TSI

Editör: Wan Haber