Ankara Süper Amatör Lig ekibi Gölbaşı Belediyespor'da yeni yönetim, Kayseri Erciyespor'dan Onur'u kadrosuna kattı.
Ankara Amatör Süper Lig ekiplerinden Gölbaşı Belediyespor, sezonun ikinci yarısı için kadrosunu güçlendirdi. İkinci yarıya yeni bir yönetimle başlayan Yeşil-Beyazlılar, orta sahaya PTT 1. Ligin güçlü ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'da forma giyen 23 yaşındaki Onur Anıl Şengül'ü transfer etti. Düzenlenen bir törenle Onur, kendisini Gölbaşı Belediyesporlu yapan mukaveleyi imzaladı.
Bundan sonra Gölbaşı Belediyespor forması giyecek olan genç oyuncu Onur, futbolculuk kariyerinde 3. Ligde gol krallığı ve 2 şampiyonluk yaşadı. Yeni takımı ile sözleşme imzalayan Onur, "Gölbaşı Belediyespor hedefleri olan bir kulüp. Kulübümüze yararlı olabilmek adına elimden ne gelirse yapacağımdan herkes emin olsun. Gölbaşı Belediyespor'u hak ettiği yerlerde görmek en büyük arzumuz" dedi.
Gölbaşı Belediyespor Başkanı Ersin Pehlivan da yaptığı açıklamada, "Kulübümüzün gücüne güç katmak amacıyla Onur'un transferini gerçekleştirdik. Takımımıza yararlı olacağını ve başarıları beraber elde edeceğimize inanıyoruz. Transferimizin camiamıza hayırlı olmasını diliyor ve kardeşimize hoş geldin diyorum" şeklinde konuştu.
(BK-ÖK-Y)

12.02.2013 11:22:58 TSI

Editör: Wan Haber