Ankara Süper Amatör Lig'de mücadele eden Gölbaşı Belediyespor Kulübü'nde yapılan kongrede yönetim değişti. Başkan Ersin Pehlivan, "Gölbaşı Belediyespor, Ankara sporunda da isminden söz ettirecek" dedi.
Gölbaşı Belediyespor Kulübü'nde Ersin Pehlivan dönemi başladı. Kulübün yapılan kongresinde başkanlığa Gölbaşı Ülkü Ocakları eski Başkanı Ersin Pehlivan seçildi. Başkan Pehlivan, kulübün başarısı için kolları sıvayacaklarını belirterek "Başta futbol olmak üzere birçok branşta ses getiren bir kulüp olacağız" dedi.
Gölbaşı Belediyespor'a bugüne kadar hizmet eden tüm yöneticilere teşekkür eden Başkan Ersin Pehlivan, yönetimi seçilen arkadaşları ile birlikte uygulayacakları önemli projelerle Gölbaşı Belediyespor'un çok önemli başarılara imza atacağına inandığını ifade etti. Başkan Pehlivanlı, sporun sadece futbol olmadığına dikkat çekerek diğer spor branşlarında da iddialı olduklarını bildirdi. Pehlivan, ilk hedeflerinin boks ve Türk savaş sanatı Sayakon branşlarını açmak olduğunu söyleyerek "Futbolda süper amatör ligde mücadele eden takımımız için yeni hedeflerimiz var, bir üst ligde mücadele eden bir takım oluşturmaya kararlıyız. Özellikle görev süresince altyapıya da önem vereceğiz" diye konuştu.
Sporun içinden gelen biri olduğunu amatör futbolun içinde 5 yılının geçtiğini ifade eden Kulüp Başkanı Ersin Pehlivan, "Yönetim Kurulu üyelerinden Emrah Öner, 15 yıllık aktif boks antrenörü ve sayısız şampiyonlar yetiştirdi. Yine İlker Erdönmez de Türk savaş sanatı Sayokan'da Ankara'nın yetiştirdiği en yetkili antrenördür. Ayrıca yine üyelerimizden Zekai Demircan da basketbola emek veren bir arkadaşımızdır. Bu üyelerimiz Gölbaşı Belediyespor'a da önemli katkılarda bulunacaktır" şeklinde konuştu.
Gölbaşı Belediyespor'da Ersin Pehlivan başkanlığında toplanan yeni yönetim görev bölümü yaptı. Yasin Dinçer Başkan Yardımcısı, Salih Kamanlı Muhasip, Seçgün Öztürk Futbol Şubesi Sorumlusu, Ahmet Mermerci Genel Sekreter olurken İlker Erdönmez, Emrah Öner, İsmail Kanlı, Zekai Demircan, Münip Ayhan, Alişan Çakır, Nuri Özmen, Murat Bölük ve Ümit Acar Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapacak.
(BK-EYB-S)

29.01.2013 10:29:02 TSI

Editör: Wan Haber