Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Göktepe Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Toçoğlu; "Vatandaşlarımızla bir araya gelip istişare ediyoruz. Göktepe'nin öncelikle ulaşım sorununu çözeceğiz. Kanalizasyon ve doğalgaz sorunları için imar planını göz önüne alarak bir çalışma gerçekleştirmeliyiz. Mahalle merkezinde çevre düzenlemesi de yapacağız" dedi.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu mahalle ziyaretlerine devam ediyor, vatandaşlarla buluşup onların şikâyet ve taleplerini bizzat dinleyerek hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyor. Başkan Toçoğlu Göktepe Mahalle sakinleri ile kahvaltıda buluştu. Göktepe Mahallesi Muhtarı Bayram Demirci'den mahallenin sorunlarını dinleyen Başkan Zeki Toçoğlu; "Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin her yerinde birbirinden önemli hizmetleri vatandaşlarımızla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Projeler üretirken ve hayata geçirirken istişare ortamını çok önemsiyoruz. Vatandaşlarımızla bir araya geliyor, onların düşüncelerini de göz önüne alarak yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Biz sadece seçim zamanı değil fırsat bulduğumuz her an halkımızla bir araya gelerek sorunlarını dinliyor, çözümler üretiyoruz" diye konuştu.
Sorunları asla hasıraltı etmediklerini ve şehrin her ihtiyacını dikkate aldıklarını belirten Başkan Toçoğlu; "Şehrimizi yeni hizmetlerle buluştururken mevcut sorunları da hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak için gayret gösteriyoruz. Göktepe'mizin ilk olarak ulaşım sorununu çözeceğiz. Ardından mahalle merkezinde çevre düzenlemesini de yapacağız. Kanalizasyon ve doğalgaz sorunu için ise imar planını göz önüne alarak bir çalışma gerçekleştirmeliyiz" ifadelerini kullandı.
Göktepe Mahallesi Muhtarı Bayram Demirci, Başkan Toçoğlu'nun mahallelerine gelmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi. Demirci; "Sayın Başkanımızın vatandaşlarımızla buluşup sorunları bizzat dinleyerek müjdeler vermesi bizleri çok mutlu etti. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.
(BCT-BCT)

18.01.2013 12:34:36 TSI

Editör: Wan Haber