AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, 2014'te yapılacak olan yerel seçimler için çalışmaların hızlandığını belirtti.
Caner Göktepe yaptığı açıklamada, "Samsun, Türkiye'de en çok genç üye sayısına sahip illerden birisi. Bizler de Gençlik Kolları Teşkilatı olarak, arkadaşlarımızı hep bir arada tutmaya, hep birlikte zaman geçirmeye çalışıyoruz. Son 6 ayda Türkiye'de ses getiren iki önemli etkinlik yaptık. Bunlardan ilki '2001'den Günümüze AK Gençlik AK Kardeşlik' adlı panelimiz, ikincisi ise geçtiğimiz günlerde yaptığımız 'İcraatlar Yarışıyor' yarışması. Samsun İl Teşkilatı olarak bunlarla yetinmeyeceğimizi, önümüzdeki süreçte yeni etkinliklerle tüm Samsun halkıyla tekrar buluşacağımı da belirtmek isterim" diye konuştu.
Göktepe, yerel seçim çalışmalarına da hız kesmeden devam ettiklerini belirterek, "İl Başkanımız Fuat Köktaş ve yönetimi ile uyumlu bir şekilde seçim çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Seçimlere fazla bir süre kalmadı sadece 1 yıl var. 1 yıl çok çabuk geçer. Bizler teşkilat olarak bir önceki seçimden hemen sonra yani 30 Mart 2009 gününden itibaren, 30 Mart 2014 gününde yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalara başlamıştık. Şimdi ise bu çalışmalarımızı daha da hızlandıracağız. Yoğun bir şekilde, gençlere yakışır bir şekilde tam 5 yıl sonra sandıkta çalışmalarımızın karşılığını alacağız" açıklamalarında bulundu.
(SAM-SLH-Y)

11.02.2013 16:29:00 TSI

Editör: Wan Haber