Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Gökhan Süzen, uyum sürecini atlattığını belirterek, ligde telafisi zor olan bir döneme girdiklerini ve her maçı kazanmak istediklerini söyledi.
Genç oyuncu Gökhan Süzen, BJK TV'ye açıklamalarda bulundu. Genç oyuncu, uyum sürecinin iyi gittiğini ve takım arkadaşlarıyla uyumu yakaladığını belirtti. Süzen, "3 hafta benim için gayet olumlu geçti. Uyum süreci çok iyi şekilde ilerliyor. Her geçen gün daha iyiye gittiğimi hissediyorum. Maç içinde de takım arkadaşlarımla bir uyum yakaladığımı düşünüyorum. Son maçta daha az pozisyon vererek bunu gösterdik. Buraya geldiğimde hiç zorluk çekmedim. Yaş ortalaması çok düşük. Genç bir oyuncu kadrosuna sahibiz. Birbirimize çok saygılı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

"TARAFTARLARIMIZIN İTİCİ GÜCÜNÜ HİSSETMEK MÜKEMMEL BİR ŞEY"
Gökhan Süzen, taraftarların önünde oynamanın kendisini heyecanlandırdığını belirterek, "Eski takımımda BJK İnönü Stadı'na çıktığımda bu bizi olumsuz etkiliyordu. Şimdi ise seyirciyi yanımızda hissetmek harika bir duygu. Onların itici gücünü hissetmek mükemmel bir şey. Geçen maç şanssızlıklar yaşadık ve taraftarlarımızı üzdük ama gizli hedefimize taraftarlarımızın desteğiyle yürüyeceğiz. Taraftarlarımız ve camiamız için hiçbir an pes etmeden mücadele edeceğimizden şüphe duymasın. Bizi desteklemeye devam etsinler ve başarılara el ele yürüyelim" diye konuştu.

"TELAFİSİ ZOR BİR DÖNEME GİRİYORUZ"
Ligde her takımlar arasında puan farkının çok az olduğuna dikkat çeken Süzen, şöyle konuştu:
"Rakipler arasındaki puan farkı çok az. O yüzden kazanabildiğimiz kadar maç kazanmalıyız. Özellikle ev sahibi olduğumuz maçlardan mutlaka galip ayrılmalıyız. Evimizde Fenerbahçe ile oynayacağız. Trabzonspor ile de maçımız var. Alt sıralardaki takımlar da çok tehlikeli olabiliyor. Gizli hedefe ulaşmak için her maça büyük bir önemle hazırlanmalıyız. Telafisi zor bir döneme giriyoruz. İç sahada kayıpsız ilerleyip deplasmanlardan olabildiğince çok puanla dönmeliyiz. Her takım her takımı yenebiliyor. Rakiplerimiz de puan kaybedecektir."

"MİLLİ TAKIM FORMASINI GİYEBİLECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM"
Hedeflerinin arasında her zaman Milli Takım'ın yer aldığını dile getiren Gökhan Süzen, "Milli takım formasını giyebileceğimi düşünüyorum. Milli takım zor bir süreçten geçiyor. Eğer şans bulursam elimden gelenin en iyisini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.
(MFS-MFS-S)

13.02.2013 19:36:58 TSI

Editör: Wan Haber