Katıldığı bir televizyon programında genç oyuncu Gökçe Bahadır'ı eleştirilerinin hedefine koyan Güven Hokna, Gökçe'nin kendisini yanlış tanıttığını ve çok açık bir giyim tercih ettiğini de dile getirdi,

 

 

 

Yılların sanatçısı Güven Hokna; Yaprak Dökümü dizisinde kızı rolünü üstlenen Gökçe Bahadır hakkında çok ciddi eleştirilerde bulundu. 2. Sayfa programına konuk olan Güven Hokna birincil olarak, Gökçe Bahadır'ın geçtiğimiz bir kaç ay içinde ayrıldığı sevgilisi Ali Sunal hakkında açıklamalarda bulundu. Gökçe'nin yanlış yere adım attığını belirten Hokna, Ali Sunal'ın Gökçe Bahadır'ı istemeye geldiklerinde kendisinin orda bulunduğunu ancak Gökçe'nin kendisini yanlış tanımladığını söyledi.

 

Kendi karakterini yanlış bir şekilde anlattığının üzerinde duran Güven Hokna, ayrıca Gökçe Bahadır'ın giyim tarzının da yanlış olduğunu söyledi. Gökçe Bahadır'ın Kayıp Şehir dizisinde oynadığı role de değinen usta oyuncu bu rolün zor olduğunu dile getirdi. Kendini bu şekilde tanıtmaya devam ederse de ilerleyen zamanlarda güzel oyuncunun bu şekilde kabul edileceğini de son olarak sözlerine ekledi.

.

Editör: Wan Haber