2012-2013 eğitim öğretim yılının 2. yarı yılına coşkulu başlayan GKV Özel Okulları öğrencileri, öğretmen ve öğrenci arkadaşlarıyla hasret giderdi.
İkinci yarıyılın yoğun bir sınav maratonuyla geçeceğine dikkat çeken GKV Özel Okulları Genel Müdürü Dr. Atanur Vergili, "Yoğun bir sınav dönemine giriyoruz. Öğrencilerin planlı programlı çalışmalarını sürdürmeleri başarıya giden yolu kolaylaştıracaktır" dedi.
2012/2013 eğitim öğretim yılının ikinci yarıyılına coşkulu başlayan, akademik başarıları yanında sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif başarıların en önemli adresi GKV Özel Okulları öğrencileri özledikleri öğretmen ve arkadaşlarıyla hasret giderdiler. Düzenlenen törende eğitimin önemine dikkat çeken GKV Özel Okulları Genel Müdürü Dr. Atanur Vergili "2012/2013 eğitim-öğretim yılının 1. yarı yılı 25 Ocak Cuma günü tamamlanmış ve öğrencilerimiz tatile girmişti. Bugün öğrencilerimiz büyük bir coşkuyla okullarında ikinci yarı yıl için eğitim öğretime başladı. İkinci dönem bütün öğrenciler için sınav maratonu şeklinde geçecek. Özellikle ilköğretim ikinci kademe öğrencileri ile lise son sınıf öğrencileri için sınav heyecanıyla geçecek. 2012/2013 Eğitim öğretim yılı 14 Haziran Cuma günü tamamlanacaktır. Bütün öğrencilerin yoğun geçecek olan bu süreçte çalışmalarını daha dikkatli sürdürmesini ve sınavlara en iyi şekilde hazırlanmasını diliyorum. Öğrenciler planlı programlı bir şekilde çalışmalarını sürdürmelidir" diye konuştu.
GKV Özel Anaokulu, Özel İlk Okulu, GKV Özel Ortaokulu, GKV Özel Fen Lisesi, GKV Özel Anadolu Lisesi ve Cemil Alevli Koleji öğrencileri 2012/2013 eğitim öğretim faaliyetlerine düzenlenen törenin ardından başladı.
(MDC-ÖK-Y)

11.02.2013 12:24:07 TSI

Editör: Wan Haber