Anafen Dershanesi tarafından düzenlenen geleneksel 4. Sınıf Öğrencileri Altın Çocuklar Sınavı'nda özel okullar kategorisinde il birinciliğini elde eden GKV Özel Okulları, 2013 yılının ilk başarılarına da imza atmış oldu.
Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu, ödüllü Anafen Dershanesi 2013 4. Sınıf Altın Çocuklar Sınavı'nda özel okullar arasında il birinciliğini elde etti. Anafen Dershanesi tarafından her yıl ulusal düzeyde yapılan sınava il genelindeki tüm ilkokullardan başarı düzeyi yüksek öğrenciler arasından seçilen toplam bin 883 4. sınıf öğrencisi katıldı. Sınav sonucunda en başarılı okul olma özelliğini koruyan GKV Özel Okulları'nın başarısı, Gaziantep kamuoyu tarafından da takdirle karşılandı. Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Atanur Vergili, "Öğrencilerimizin akademik başarılarının göstergelerinden birisi de şüphesiz böyle ciddi kuruluşların yaptığı objektif sınavlardır. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda Anafen Dershaneleri tarafından Türkiye genelinde düzenlenen Ödüllü 4. Sınıf Altın Çocuklar Sınavı'nda bireysel ve kitlesel alanlarda okulumuz öğrencileri başarı ipini göğüsleyerek okullarımıza il birinciliği kazandırmıştır. Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu, hem bireysel hem de kitlesel sıralamada Gaziantep'in en başarılı özel okulu olmuştur. Öğrencilerimizin elde ettiği başarılar, GKV Özel Okulları'nın gurur tablosuna yeni bir sayfa eklemiştir. Altın çocuklarımızı, velilerimizi ve öğretmenlerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz" dedi.
Gaziantep genelinden bin 883 öğrencinin yarıştığı sınavda GKV'li Pınar Dai ve Efe Dayıoğlu 500 tam puanla yarışma birinciliğini elde etti. Yine GKV Özel Okulları'ndan Yeliz Kargıner, Onur Aydeniz ve Kerem Bayram ilk 20 içerisine girerek, okullarının da Gaziantep'in en iyi okulu olma unvanını kazanmasını sağladı.
(MDC-Y)

11.01.2013 15:40:24 TSI

Editör: Wan Haber