Son derece hoş buldukları bir film çektiklerini söyleyen Gizem Karaca ve Barış Kılıç izleyenlerden bir ricada bulundu; "Umarız ki filmdeki öpüşme sahneleri filmin önüne geçmez. Bu Sahneler bizim için el sıkışmak kadar basit ve normaldi. Bu karelerle hatırlanmak, gerçekten emeğe saygısızlık."

 

Filmi izledikten sonra çiftlerin hemen çocuk yapma isteği doğacak ya da küslükleri sona erdirip kendilerini sorgulayacaklar diyen Gizem Karaca ve Barış Kılıç'ın oynadığı film 21 Kasım'da vizyona giriyor.

 

seni-seviyorum-adamim.jpg

 

SEVİŞMEK HAYATIN PARÇASI

 

Filmdeki öpüşme sahnelerinin senaryo ve oyunculukların önüne geçmemesini isteyen Barış Kılıç "Burada çekilmiş bir film var. Kimsenin sevişme, öpüşme derdinde olduğunu sanmıyorum. Eğer o sahneler filmin önüne geçiyorsa, insanlar akşama kadar sevişsin ve birileri de onları görüntülesin. Sevişmek hayatın, dolayısıyla filmin de bir parçası. Öpüşme sahnesi var diye insanlar filme mi gitmesin? Bu konuda bir tereddütüm yok” diyerek cümlelerini tamamladı.

 

“Bu sahneler bizim için el sıkışmak gibi” açıklamasını yaptıktan sonra magazin gündemine bomba gibi düşen Gizem Karaca ise "Dikkatlerin sadece öpüşme sahnelerine yoğunlaşması beni çok üzüyor. Filmde birçok hikaye varken, dikkatler o yöne çekildiğinde emek veren o kadar kişiye ve bize haksızlık olur” dedi.

Editör: Wan Haber