Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD), Gençlik Kurulu Başkanı Murat Polat, 2013 yılının Ocak ayında başlatacakları ve yaklaşık iki hafta sürecek yeni girişimci odaklı eğitim programı düzenleyeceklerini belirtti.
MÜSİAD Gençlik Kurulu Başkanı Murat Polat eğitim programı hakkında bilgiler vererek; "Genç MÜSİAD olarak 2013 yılının ilk haftalarında KOSGEB ve Genç MÜSİAD işbirliği ile gerçekleşecek yaklaşık iki haftalık eğitim programımız ile kursiyer olmaya hak kazanacak otuz kişi yeni girişimci sertifikası almaya hak kazanacaktır. Bu sertifika ile yeni kuracakları işletmeler için KOSGEB'e yapacakları proje başvuruları ile 30 bin TL hibe ve 70 bin TL ye kadarda kredi imkanından faydalanabileceklerdir. Bu eğitim programına kursiyer olmak isteyen kişilerin, 8 Ocak 2013 tarihine kadar MÜSİAD Sivas şube ofisine ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir" dedi.
Ayrıca 2013 yılı için tasarladıkları faaliyet planı doğrultusunda genç işadamlarının birlik duygusuyla beraber oldukları belirten Polat, Genç MÜSİAD yapısını bir adım öteye taşıyabilmek adına, yeni genç girişimcilerinde bir arada olabileceği en önemli merkez haline dönüştürme çalışmalarının devam ettiğini sözlerine ekledi.
(TB-AÖ-Y)

31.12.2012 17:43:25 TSI

Editör: Wan Haber