Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Kadın Girişimciler Kurulu ile Genç Girişimciler Kurulu'nun yeni oluşan icra komiteleri üyeleri, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret etti.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne bağlı olarak Samsun TSO çatısı altında Hatice Gülay Atik başkanlığındaki Kadın Girişimciler Kurulu, Kerem Tüfekçi başkanlığında faaliyetini sürdüren Genç Girişimciler Kurulu'nun yeni oluşan icra komiteleri üyeleri, Vali Hüseyin Aksoy'a ziyarette bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hüseyin Aksoy, Samsun TSO Kadın Girişimciler Kurulu ile Genç Girişimciler Kurulu'nun yeni oluşan icra komitesi üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyarette konuşan samsun Valisi Hüseyin Aksoy, kadın ve genç girişimcilerin karar mekanizmalarında ve oda organlarında yer almalarının önemine işaret ederek, "Globalleşen yeni dünya düzeninde sizlere çok önemli görevler düşüyor. İlimizde hem kadınlarımızın hem de gençlerimizin yapabileceği çok şey var. Proje getirin destekleyelim. Bunun yanında OKA'nın desteklerinden mutlaka yararlanın. Sizlerden eğitim projelerine de önem vermenizi istiyorum. İnşallah bundan önce olduğu gibi yeni dönemde de birlikte hareket ederek kentimiz adına güzel projelere imza atacağız" dedi.
Samsun TSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hatice Gülay Atik ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Kerem Tüfekçi, yeni dönemde yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında Vali Aksoy'u bilgilendirdiler.
(SAM-SLH-Y)

25.01.2013 16:53:19 TSI

Editör: Wan Haber