Kemalpaşa Belediyesi ile KOSGEB tarafından organize edilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'nin ikincisi tamamlandı. Eğitime katılan 29 kursiyer Kemalpaşa Belediyesi'nde düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar.
Törende konuşan KOSGEB Güney Hizmet Merkezi Müdürü Mustafa Çanakçı, eğitimlerini tamamlayan kursiyerlere iş hayatlarında başarılar diledi. Çanakçı, KOSGEB olarak bu tür projelerin artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.
Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı'da ilçede ikamet eden vatandaşların iş sahibi olabilmeleri için çalışmalar yaptıklarını belirtti. Karakayalı; "Amacımız Kemalpaşa'da iş sahibi olmak isteyen, projesi olan vatandaşlarımızı KOSGEB ile birlikte organize ettiğimiz bu proje ile iş sahibi yapmaktı. Bunda da başarılı olduğumuza inanıyorum. Çok yoğun talep var. Amacımız 2013 yılında da girişimcilik eğitimlerini devam ettirmektir" dedi.
Konuşmaların ardından Başkan Karakayalı ile KOSGEB Güney Hizmet Merkezi Müdürü Mustafa Çanakçı, kursiyerlere sertifikalarını verdiler.
(HÇ-AH-Y)

26.01.2013 16:22:27 TSI

Editör: Wan Haber