Giresun'un Güce Kaymakamı Musa Evin, TOKİ projesinin ilçede gerçekleşmesinde emeği geçenleri teşekkür plaketi ile ödüllendirdi.
Güce'de Kaymakamlığı tarafından başlatılan TOKİ projesinin gerçekleşmesinde yaptıkları çalışmalarla takdir toplayan İlçe Tapu Müdür vekili Aydın Kılıç'a, İlçe Mal Müdürlüğü Gelir Uzmanı Murat Sarıerikli'ye, ilçe esnaflarından Nurettin Yılmaz ve Güven Gedik'e teşekkür plaketi takdim etti.
Plaket töreninde bir konuşma yapan Kaymakam Musa Evin, "Yaptığımız çalışmalar sonuç verdi. İlçemiz Çok Programlı Lisesi karşısında toplu konut projesinin hayata geçirilmesi için çalışmalar başlatıldı. Bu bölgede en az 75 konutun yapılması hedefleniyor. Konutlar 2 1 ve 3 1 şeklinde olacak. TOKİ'nin dar ve orta gelir grubunda yer alan vatandaşlarımız ile konut ihtiyacı bulunan vatandaşlarımızın konut sıkıntılarının karşılanmasına yönelik ilçemizde yapacağı (2 1 ) ve (3 1) tipi konutların başvuru müracaatları tamamlanmıştır. Projenin bu yıl içerisinde gerçekleşmesi için TOKİ yetkilileri önümüzdeki günlerde ihale çalışmalarına başlayacaklar. İnşallah en kısa zamanda konutların temelleri atılacak. Bu projenin gerçekleşebilmesi için uzun zamandır çaba sarf ediyoruz. İlçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. TOKİ projesinin ilçemizde uygulanmasında göstermiş olduğunuz özverili gayretleriniz ve başarılı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
(AB-EK-Y)

09.12.2012 14:39:51 TSI

Editör: Wan Haber