Giresunspor Teknik Direktörü Ergun Penbe, camianın beklentilerinin farkında olduğunu ancak başarı için zamana ihtiyaçları olduğunu söyledi.
Kulüpte geçmişten gelen sıkıntıların da bulunduğunu kaydeden Teknik Direktör Penbe "Transfer sıkıntılarıyla, kayyumdan çıkmış ligde zor günler yaşayan bir takıma geldik. Böyle bir takımdan bir anda başarı beklemek haksızlık olur. Bizim gelmemiz veya bir başkasının gelerek takımı biran da düzlüğe çıkarması zor. Biz Giresunspor'la bir buçuk yıllık sözleşme imzaladık ve başarıyı zamana yaydık. Var olan sorunları aşarak yeni transferler içerisinde takım havasını oluşturmak zamana bağlıdır. Zamana yaydığımız süreç içerisinde eksiklerimizi gördükçe gidereceğiz. Şimdiye kadar yaptığımız transferlerde gidermeye çalıştığımız eksiklerimizdendir. İşimiz zor ancak önemli olan zoru başarmaktır" dedi.
"Seyircimiz ve camiamız bize yüz çevirmemeli" diyen Penbe "Giresunspor seyirci potansiyeli olan bir kulüp. Ancak ligde her şey istenildiği gibi gitmediğinden seyirci küskünlüğü görüyorum. Takım oturdukça iyi sonuçlar aldıkça seyircimizin gönlünü yeniden kazanacağımıza inanıyorum. Seyirci takımlar için itici bir güçtür. Bu yüzden kesinlikle zor günlerinde seyircinin takımını yalnız bırakmamasını özellikle iç saha maçlarımızda tribünleri doldurmasını bekliyoruz" diye konuştu.
(AB-ÖS-S)

07.02.2013 12:52:44 TSI

Editör: Wan Haber