Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Giresunspor, evinde ağırladığı Polatlı Bugsaşspor'a 2-0 yenilgi sonrası Giresunspor Teknik Direktörü Ergün Penbe maç sonrası basın açıklaması yaptı.
İlk kırk beş dakika iyi futbol oynadıklarını ancak hatalı gol yediklerini söyleyen Penbe,"Öncelikle seyirciye çok teşekkür ediyorum.Mağlup olmamıza rağmen büyük olgunlukla davranıp bize sevgilerini gösterdiler. Taraftarın mesajını almış olduk. Onlara çok daha güzel günler yaşatmamız gerekiyor. Maça iyi başladık ancak istediğimiz şeyleri sahaya yansıtmakta başarılı olamadık. Kırılgan bir takımız bunu da bu maçta gördük. Demorolize olduk ve ikinci gölü yedik. Bir gol bulabilseydik belki maç daha farklı olabilirdi" dedi.
Penbe, "Takımın genel durumundan memnunum. Bugünkü ilk on bir ilk defa birlikte maça çıktılar. Zamanla daha iyi bir takım olacağımı düşünüyorum. Daha öncede söylemiştim eğer lideri yenersek bizi yenecek takım yok demiştim. Ama lider ve deplasmanda hiç yenilmeyen bir takıma karşı mücadele verdik, ligi en iyi yerde bitirmeyi hedefliyoruz"diye konuştu.
İSTİFA ETMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Giresunspor Teknik Direktörü Ergün Penbe, "Bu takımı ve şehri seviyorum, yönetim istemediği ve böyle bir karar almayı düşünmediği sürece ben burada olacağım. Bir buçuk yıl daha sözleşmem var. Sonuçlar ne olursa olsun istifa etmeyi düşünmüyorum" şeklinde konuştu
(MB-EK

03.02.2013 17:18:16 TSI

Editör: Wan Haber