Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımı Giresunspor'un hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Bugsaşspor'u maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Geçen hafta deplasmanda Tarsus İdman Yurdu karşısında iyi mücadele ettiklerini ancak bir puanla yetindiklerini kaydeden Giresunspor Teknik Direktörü Ergun Penbe, kendi saha ve seyircileri önünde bu hafta oynayacakları Bugsaşspor'u maçıyla telafi edeceklerini kaydetti. Teknik Direktör Penbe yaptığı açıklamada "Hafta sonu oynayacağımız karşılaşmada bir eksiğimiz bulunmamaktadır. Fatih Şen'in bir sakatlığı bulunmaktaydı ancak antrenmanlara katılmış durumdadır. Dolayısıyla Bugsaşspor maçına tam kadro hazırlanmaktayız. İkinci yarıya farklı bir oyun ve kadro ile başladık. Tarsus karşısında ilk defa farklı bir 11 ile çıktık. Buna rağmen iyi bir oyun ortaya konuldu.Çok iyi pas yapıldı. Final vuruşlarını iyi değerlendirebilseydik farklı galibiyet alabilirdik.İyi mücadele edildi.Şimdi aynı 11'i bozmadan hafta sonu oynayacağımız Bugsaşspor maçına hazırlanmaktayız" dedi.
Bugsaşspor maçının zor geçeceğini de kaydeden Penbe, haftasonu konuk edeceğimiz takım deplasmanda en iyi oynayan bir takım. Bunu bilerek hazırlanmaktayız. İyi takımlara karşı oynamak gözlemlerimizi de netleştirmektedir. Kendi eksiklerimizi görme açısından ve iyi bir çıkış yakalama açısında önemli bir maç olacaktır.Bu zorlu karşılaşmada yeni 11'imize ve oyun yapımıza güveniyorum" diye konuştu.
(AB-ÖS-S)

30.01.2013 14:50:22 TSI

Editör: Wan Haber