Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, bugün düzenlediği basın toplantısında hakem hatalarından dolayı Giresunspor'un son 2 yıldır hakem kıyımlarının içinde olduğunu söyledi.
Futbol Federasyonu'na hakemlere yönelik tepkilerini gösteren bir yazı gönderdiklerini belirten Bozbağ "TFF'ye resmi yazımızı görderdik. Giresunspor 2 milyon taraftarı ve geçmişi olan büyük bir kulüptür. Kimse Giresunspor'u hafife almasın. Bu zamana kadar hakemlere saygı gösterdik ve sesimizi çıkarmadık. Giresunspor 2 yıldır hakem kıyımlarının içindedir. Bu hafta oynadığımız Ünyespor maçından sonra bunu gördük" dedi.
"Giresun'a Giresunsporsuz güneş doğmaz" diyen Bozbağ "Giresun birlik beraberlik içerisinde olduğunda her şeyi başarmıştır ve bundan sonrada başaracağına inanıyorum. Giresunspor'a kalıcı gelirler sağlandığı zaman Giresunspor'un kurtuluşunun hayal olmadığını herkes görür. 13 Milyon TL borçla aldığımız Giresunspor'un şuan ki borcu 9 Milyon 903 bin TL'ye düşmüştür. 6 ayda bunu yönetici arkadaşlarımızla her türlü fedakarlığı yaparak başardık. Neler yapılabileceğinin bir göstergesidir bu tablo. Böyle bir krizde 4 trilyon borç ödedik ödemeye de devam edeceğiz. Yöneteci arkadaşlarım kendi işlerini bırakıp, riske atıp gece gündüz çalışarak bu takım için bir şeyler yapmaya çalışıyorlar onlara çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
(MB-ÖS-S)

11.02.2013 16:18:33 TSI

Editör: Wan Haber