GİRESUN - Giresun Orman Bölge Müdürü Ali Kaya, 54 Sivil Toplum Kuruluşu (STK) tarafından 'Yılın bürokratı' seçildi.

Orman Bölge Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen ödül töreninde STK temsilcileri adına konuşan Giresun Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (GESOB) Başkanı Ali Kara, her yıl STK'lar olarak Giresun'a gelişimine katkı sağlayan bürokratları ödüllendirdiklerini söyledi.

Bu yıl da başarılı çalışmaları ve Giresun'a sağladığı ciddi katkılardan dolayı Orman Bölge Müdürü Ali Kaya'yı 'Yılın bürokratı' olarak seçtiklerini ifade eden Kara, "Giresun'daki bürokratları hem ödüllendirmek, hem bu yolla kendilerini daha fazla teşvik etmek, hem de ilimizde görev yapan diğer bürokratlar arasında rekabet ortamını sağlamak üzere kendilerini ödüller veriyoruz. Bu yıl da Giresun Orman Bölge Müdürümüz Sayın Ali Kaya'yı, başarılı, özverili ve Giresun'a sağladığı ciddi katkılardan dolayı 54 STK olarak 'Yılın bürokratı' seçtik. Bundan sonra da sürdürdüğü başarılı çalışmalar ile Giresun'a sağladığı katkıların artarak devam etmesini temenni ediyoruz." dedi.

Orman Bölge Müdürü Ali Kaya ise yaptığı konuşmada, Giresun'da bulunmaktan ve hizmet etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Giresun'a hizmet etmek benim için şereftir." diye konuştu.

Ödülü tüm Giresun Orman Bölge Müdürlüğü personeli adına aldığını ifade eden Kaya, şunları aktardı: "Bu ödül bizim sorumluluklarımızı artırdı. Giresun'a 2013 yılında daha fazla hizmet etme sözü veriyoruz." CİHAN

Editör: Wan Haber