Giray Kaçar'ın aort damarındaki köprüleşme nedeniyle aktif futbol hayatına ara verdiğini açıklamasının ardından, paniğe kapılan bordo-mavili taraftarlara rahatlatan açıklama geldi.
Antalya kampı sırasında göğsünde ağrı hisseden ve burada kontrolden geçirildikten sonra Ankara'da da bazı tetkikler yapılan Giray Kaçar'ın ilk belirlemelere göre kalp ritmi bozukluğu sorunu yaşadığı tespit edildi. Oyuncu ile ilgili haberlerin basında yer almasının ardından sosyal medyada geçmiş olsun mesajları yayımlayan taraftarları Giray Kaçar rahatlattı.
Taraftarların kendisi hakkında iyi dileklerine Giray'da teşekkür mesajı ile yanıt verirken sağlık durumu ile ilgilide dikkat çeken açıklamalar yaptı.
Savunma oyuncusu kendisine ait twitter hesabından, "Herkese teşekkürler panik yapmaya gerek yok. Çok şükür sağlığım yerinde. Daha hiçbir şey orta da yok. Kontrollerim devam ediyor. Allah'ın dediği olur. Nasip kısmet hepinizi çok seviyorum. Her şey için teşekkürler" mesajını yayımlayarak taraftarları biraz olsun rahatlattı.
Milli oyuncu için başta Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarlarıyla birlikte diğer Anadolu Kulüplerinin taraftarları da geçmiş olsun dileklerini iletti.

TRABZONSPOR'DA GÖZLER AYKUT DEMİR TRANSFERİNE ÇEVRİLDİ
Transferde rotasını forvet transferine çeviren Trabzonspor, savunma oyuncusu Giray Kaçar'ın beklenmedik sağlık sorunu nedeniyle dikkatini defans transferine çevirdi. Bamba'nın da milli takıma gitmesi savunma transferini zorunlu kıldı. Gençlerbirliği'nin başarılı oyuncusu Aykut Demir için Sadri Şener hemen girişimlere başlarken, kırmızı-siyahlı ekibin teknik direktörü Fuat Çapa'nın, Henrique'yi takımında görmek istemesi bu transferde bordo-mavili takımın elini rahatlattı. Bordo-mavili yönetimin yapılacak olan transfer görüşmelerinde takas teklifinde bulunarak bu transferi bitirmeye çalışacak.
(GÖK-BH-BÇ-S)

08.01.2013 10:42:29 TSI

Editör: Wan Haber