Didim'de Mahir Özgür Damar İlkokul ve Ortaokulunda sürdürülen "Gıdanın sultanları" adlı projeyi çalışmalarını sürdüren Proje Koordinatörü Özge Ata ve beraberindeki öğrenciler, Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu'nu makamında ziyaret etti.
Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümü öğrencilerinin AB Hayat Boyu Öğrenme Eylem 1.2 Gençlik Programı kapsamında hazırladıkları ve hibe almaya hak kazandıkları "Gıdanın Sultanları" adlı projenin çalışmaları Didim'de Mahir Özgür Damar İlkokulu ve Ortaokulu'nda uygulanmaya devam ederken Proje Koordinatörü ve Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümü öğrencisi Özge Ata ve Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Öğrencisi Melis Gökmenoğlu Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu'nu makamında ziyaret etti.
Ziyarette Proje Koordinatörü Özge Ata proje kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu ise Gıdanın sultanları projesinin öğrencilerin sağlıklı yaşamaları noktasında önemli olduğunu kaydederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Proje Koordinatörü Ata ve Gökmenoğlu daha sonra Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz'ü ziyaret edip, proje çalışmalarıyla ilgili bilgiler aktardı.
(HÇ-MB-İK)

19.02.2013 15:41:31 TSI

Editör: Wan Haber