Sakarya'nın Geyve İlçesi'nde Engeliler ve Dayanışma Derneği tarafından Engelliler Birlik Federasyonu temin ettiği tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.
Törene Engeliler Birlik Federasyonu Genel Başkan Vekili İbrahim İşçi, Kadın Kolları Başkanı Mücella Alkan, İlçe Belediye Başkanı Murat Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Muhittin Irmak, CHP İlçe Kadın Kolları üyeleri, Saadet Partisi İlçe Başkanı İrfan Tufanoğlu ve İlçe Yerel Kültür Dernek Başkanı Sami Bölükbaşı katıldı.
Toplantıda engellilerin toplumdaki yeri hakkında bilgi veren Geyve İlçe Engeliler ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Özlem Başyemek, "Engellilerin toplum içinde yeterli ilgiyi görmesi engellilerin toplumdan alacakları destek ile iş gücü ve ekonomiye katkı için enerjilerini harcamaya hazırlar" dedi.
Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ise, engellilere engelleri kaldırmak için her zaman yanında olduklarını ifade etti.
Engeliler Birlik Federasyonu Genel Başkan Vekili İbrahim İşçi, tekerlekli sandalyeleri temin eden Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'ye teşekkür ederek, "Bir grup ihtiyaç sahibi olan kardeşlerimize tekerlekli sandalyeleri getirdik. Bu sandalyeler onların evde hapis kalmasını sonlandıracak sokağa çıkacak toplum arasına katılacaklar bunda tekerlekli sandalyeye binerek gezdikleri zaman onların mutlu olması bizleri de herkesi de mutlu edecektir" diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'nin gönderdiği tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahibi engellilere dağıtıldı.
(RKO-RKO)

28.12.2012 11:51:18 TSI

Editör: Wan Haber