Bursa Genç Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği (GESİAD) yönetim kurulu yeni yılın ilk ziyaretini Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e yaptı.
Başkan Emre Varlık ve yönetim kurulu üyelerinin birlikte katıldığı ziyarette Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey önemli konulara dikkat çekerek çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başkan Bozbey, "Yeni yılda ülke olarak, Bursa olarak daha güzel işlere imza atmak istiyoruz. Nilüfer Belediyesi olarak bu konuda bizlerin çalışmaları sürüyor. Öncelikle 'kavşaklara' meydan tanımlaması yapılan Bursamızda gerçek bir meydanın yapılabilmesi için kolları sıvadık. Ülkemizdekinin aksine Rusya'da bulunan Kızılmeydan ya da Avrupa örnekleri gibi gerçek trafikten arındırılmış bir yaşam alanını Bursa'ya kazandırmak istiyoruz. Bu konuda yoğun çalışmalar yapıyoruz önümüzdeki yılbaşında tüm Bursa ile yeni yılı burada karşılamayı hedefliyoruz" dedi.
2013 yılında sadece meydan projesinin değil gelişen ve büyüyen Nilüfer için, birbirinden önemli işlere imza atacaklarının altını da çizen Bozbey, "Meydan oluşturmak projelerimizden sadece bir tanesi. Projelerimiz arasında bir ticaret merkezi de yer alıyor. Bursa'da girişimi teşvik etmek, iş adamlarımıza gereken değeri vermek adına Nilüfer Belediyesi olarak tam destek sözümüz ilk günkü gibi devam etmektedir" şeklinde konuştu.
Bozbey'in ardından söz alan GESİAD Başkanı Emre Varlık ise; "Bugüne dek iş adamları ve ticaretin canlılığı için yadsınamaz desteğiniz olduğunu kimse inkar edemez. Daha önceki ziyaretlerimizde söz konusu olan dernek binası ile ilgili olarak bir kez daha desteğinizi yanımızda görmek istiyoruz" diye konuştu.
Başkan Bozbey'den destek sözünü alan GESİAD yönetimi ziyaretin ardından Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile toplu fotoğraf çektirerek vedalaştı.
(YS)

04.01.2013 18:00:52 TSI

Editör: Wan Haber