Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı Metin Çelik'i ziyaret etti. Kahya, toplumun huzuru için bütün partilerle görüşülebileceğini söyledi.
CHP İl Başkanlığı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kahya'ya, "İlk kez bir emniyet müdürünün CHP il başkanını ziyaret ettiğine tanık olduğunu, aynı şekilde BDP il başkanını da ziyaret etmeyi düşünüp düşünmediğini" sorulması üzerine, şöyle konuştu:
"Daha önce de Gürhan Bey'i ziyaret etmiştim, bu ilk değil. Siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Gerek partilerimiz, gerekse sivil toplum örgütlerine her konuda yardımcı oluyoruz. Toplumun huzuru için gerekirse herkesle de görüşürüz."
CHP İl Başkanı Çelik, Bursa'da siyaset yapanların temsilcileri olarak güvenlik kuvvetlerine her konuda yardımcı olamaya çalıştıklarını kaydetti. Çelik, 29 Ekim törenlerinde bazı kentlerde halk ile polis karşı karşıya gelirken, Bursa'da hiçbir olayın yaşanmadığını belirterek, "Duyarlı yaklaşımlarından dolayı Sayım Valimiz ve Sayım Müdürümüze çok teşekkür ediyoruz" dedi.
(ET)

11.12.2012 18:46:56 TSI

Editör: Wan Haber