Adana ESOB'ta yapılan 2012 yılı son Genel Sekreterler Eğitim ve Değerlendirme Toplantısı'nda "işyeri verimliği" konuşuldu.
Kişisel Gelişim Uzmanı Gülayşe Yetmez'in "İşyeri verimliliği" üzerine verdiği eğitim toplantısında konuşan Adana ESOB ve Adana Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Kazım Barışık, 5362 sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Yasası gereği, her yıl temmuz ve aralık aylarında yapılması gereken Genel Sekreterler Eğitim ve Değerlendirme Toplantısı'nın ikincisini gerçekleştirdiklerini hatırlattı. Barışık, "Sizleri iş olsun diye buraya çağırmıyoruz. Görevimizin bilinci içerisinde yasa gereği davet ediyoruz. Katılan kazanır, katılmayan kendi bilir" dedi.
Barışık, itibar ve güvenin her şeyden önemli olduğuna da dikkat çekerken, "Hepinizin ayrı bir itibarı vardır. Benden size bir baba, amca, dayı, ağabey nasihatı; yanlışa imza atıp, kendinizi ateşe atacak işlere girmeyin. Allah korusun, cezaevine düşerseniz kime ne diyeceksiniz. Onun için yasayı iyi okuyun. Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır. Sakıncalı olan işleri de uygun bir dille başkanınıza söyleyin. Yanlış yaparken önce ailenizi, varsa çocuklarınızı, onların geleceğini düşünün. Sorumluluğunuz olan işlerde çok dikkatli olun" diye konuştu.
(ADN-Y)

01.01.2013 11:09:38 TSI

Editör: Wan Haber