İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahir Zafer Karahasan, Kastamonu Halk Sağlığı İl Müdürlüğü görevine atanan Dr. Yüksel Kutlu'ya nezaket ziyaretinde bulundu.
Halk sağlığı müdürlüğünün makamında gerçekleşen ziyaret sonunda bir açıklama yapan Dr Yüksel Kutlu, "Öncelikle genel sekretere yapmış oldukları bu ziyaret dolayısı ile çok teşekkür ediyorum. Bizim işlimiz halk sağlığı, özellikle kırsal kesimdeki halkımızın sağlığı konusunda İl Özel İdaresi ile ortak birçok projeyi birlikte yapıyoruz" dedi.
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Karahasan'da yapmış olduğu açıklamada, Kastamonu Halk Sağlığı İl Müdürlüğü görevine atanan Dr. Yüksel Kutlu'nun bu görevde çok başarılı olacağına ve uzun yıllar bu işi sürdüreceğine inandığını belirterek, "İl Özel İdaresi olarak halk sağlığı konusunda doğal arıtma, kanalizasyon ve özellikle kırsal kesimde yaşayan halkımızın sağlıklı içme suyu temini konusunda çok ciddi çalışmalarımız sürmektedir. Halkımızın sağlığı için kurum olarak çok ciddi çalışmalar yapılmakta olup, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ile de koordineli bir şekilde çalışmalarımız sürmektedir" dedi.
(Vİ-SA)

20.01.2013 13:29:17 TSI

Editör: Wan Haber