Sakarya Büyükşehir Belediyesi personeline yönelik düzenlenen Hizmet Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan; "Büyükşehir Belediyesi olarak çok daha güzel bir Sakarya için çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Personelimizin yaptığımız tüm hizmetler hakkında bilgi sahibi olmaları için periyodik olarak hizmet tanıtım toplantıları düzenleyeceğiz. Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak tek derdimiz hızla gelişen Sakarya'ya yakışan hizmetlerin hayata geçirilmesidir. Temel ilkemiz halka hizmettir " dedi.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi personeline yönelik bir hizmet tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşen hizmet tanıtım toplantısının konuşmacılığını Halkla İlişkiler Müdürü Alpay Şirin üstlendi. Hizmet Tanıtım Toplantılarının daha önce Sivil Toplum Kuruluşlarına yönelik periyodik olarak düzenlendiğini hatırlatan Şirin; "Gerçekleştirdiğimiz bu toplantıyla birlikte personelimiz Büyükşehir Belediyesi'nin faaliyetleri hakkında bilgi sahibi oluyor" diye konuştu.
Hizmet Tanıtım Toplantısı'nın sonunda bir konuşma gerçekleştiren Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan; "Büyükşehir Belediyesi olarak çok daha güzel bir Sakarya için çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Personelimizin yaptığımız tüm hizmetler hakkında bilgi sahibi olmaları için periyodik olarak hizmet tanıtım toplantıları düzenleyeceğiz. Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak tek derdimiz hızla gelişen Sakarya'ya yakışan hizmetlerin hayata geçirilmesidir. Bizim derdimiz var, bizim hedeflerimiz var ve bu hedeflere ulaşmak için, halkımızın yaşam kalitesini arttırmak için, daha nitelikli hizmetleri hayata geçirebilmek için sorumluluğumuzun gereği olarak her zamankinden daha fazla çalışacağız. Yorulmak yok. Unutmamalıyız ki hayatta halka hizmetten daha değerli bir şey olamaz. Bizim temel ilkemiz her an, her platformda, yaptığımız her işte halka nasıl daha iyi hizmet edebiliriz olmalıdır. Temel ilkemiz halka hizmettir" ifadelerini kullandı.
(RKO-RKO)

16.01.2013 16:33:32 TSI

Editör: Wan Haber