İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hakan Eski, Yol ve Ulaşım Müdürlüğü personeli ile kar mücadelesi değerlendirme toplantısı yaparak, personele teşekkür etti.
Genel Sekreter Eski, Özel İdare Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Serkan İnal, Yatırım ve İnşaat Müdürü Caner Kan, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Ramazan Aydın ile Yol İş Sendika Temsilcisi Said Erçin ile birlikte İl Özel İdare Hamzalar mevkiindeki müdürlük binasında Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü personeli ile kar mücadelesi sonrası değerlendirme toplantısı yaptı.
Kenti esir alan güzel bir kar mücadelesi geçirdiklerini anlatan Eski, "Sizlerin emeği geçti, gece ikilere hatta sabah saat beşlere kadar çalıştınız. Hiç kimse sizlerin sayesinde sıkıntı çekmedi. Onun için ben sizleri gösterdiğiniz bu çalışmadan dolayı teşekkür etmek için topladım. Hem yüz yüze gelelim bir ihtiyacınız var mı bunları burada istişare edelim diye toplantı düzenledik" dedi.
Bu yıl kar mücadelesinde sıkıntı yaşamamak için tüm hazırlıkları zamanında yaptıklarını da anlatan Eski, " Bu sene biz göreve başladıktan sonra kar mücadelesinde bu sene sıkıntı çekilmemesi için önceki yol müdürü makine ikmale bakan arkadaşımız ile birlikte devamlı bunu düşündük makinelerin bakımını yapalım, makine kiralayalım yani kafamızda fiilen bu ana hazırlık yaptık. İlk yağan karda ve daha sonra yağan karda bütün yolların kapanmasına rağmen 2 bin 100 kilometre köy yollumuzun tamamını ulaşıma kısa sürede açtık. Buda yol müdürümüzün ekibinin sizlerin gayreti ile oldu. Ben tekrar bu konu ile ilgili sizlere teşekkür ediyorum. Bundan sonraki kar mücadelesinde de aynı organizasyonla yani sıkıntı getirmeden çalışmanızı bekliyorum. Bakın biz burada çok hayırlı bir iş yapıyoruz bunun hastası var ihtiyacı olanı var biz gece geç vakitlere kadar çalışıyoruz ama bu yapılan iş insanımıza hizmettir. Bunun karşılığını da hem bu dünyada hem öbür tarafta sizler ve bizler fazlasıyla alacağıza inanıyorum" dedi.
(YE-SA)

15.01.2013 18:09:24 TSI

Editör: Wan Haber