Aksaray İl Genel Meclisi Şubat Ayı Aylık Olağan Toplantısı İl Genel Meclis Başkanlığı binasında İl Genel Meclis Başkanı Avukat Özkan Doyğun başkanlığında gerçekleştirildi.
Şubat Ayı Aylık Olağan Toplantısında gündeme geçmeden önce, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Altundağ söz alarak, toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi'nin tanıtımı ile ilgili toplumda 'gönüllülük' kavramına yönelik farkındalık geliştirmek, gönüllü çalışmanın yaygınlaşmasını sağlamak, toplumsal kalkınmaya katkı sağlayacak insan kaynağı ihtiyacını güçlendirmek üzere hayata geçirildiğini anlattı. Altundağ, "Geçmişimizden aldığımız güç ve enerjiyi geleceğe taşımak için bugünden sorumluluk almak düşüncesiyle sizleri "Gönül Elçisi" olmaya davet ediyoruz. Gönülden gönüle ulaşmanın en kısa ve en anlamlı yollarından birini bulmanız için birlikte işbirliğine çağırıyoruz. Her birimizin farklı alanlarda, farklı konularda yapabilecekleri vardır. Kendimizi keşfederken, toplumsal kalkınmaya katkı sağlamak isteyenler için gelin siz de "Gönül Elçisi" olun diyoruz" dedi.
İl Genel Meclis Başkanı Özkan Doyğun ise projenin önemine değinerek, tüm meclis üyeleri ile birlikte gönül elçisi adayı oldu.
(YC-AH-Y)

06.02.2013 12:46:49 TSI

Editör: Wan Haber