Kanser cerrahisi, laparaskopik cerrahi, yanık ünitesi ve meme cerrahisi konularında ülke genelinde bir çok başarılı operasyonlar gerçekleştiren Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Alptekin Memiş Nysa Hastanesi'nin başhekimi oldu.
Nysa'da endoskopi ve kolonoskopi ünitesinin de başına geçen Başhekim Op. Dr. Alptekin Memiş, hizmetlerini Nysa Hastanesi'nde devam ettiğini söyledi.
OP. DR ALPTEKİN MEMİŞ KİMDİR?
1976 yılında Kayseri doğumlu olan Op. Dr. Alptekin memiş, ilk, orta ve lise eğitimini Antalya'da tamamladı. 1999 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan Memiş, 1 yıl Karaman merkezde pratisyen hekim olarak çalıştıktan sonra Ankara Trafik Hastanesi genel cerrahi bölümünde ihtisasa başladı. 2002 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde 2. defa genel cerrahi ihtisasına başladı. Özellikle kanser cerrahisi, laparaskopik cerrahi, yanık ünitesi, meme cerrahisi, kolorektal cerrahi, cerrahi yoğun bakım ünitesi ve transplantasyon ünitelerinde Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Ünitesi bünyesinde yoğun eğitim programlarında çalıştı. Uzmanlık sonrası Iğdır ve Kastamonu Devlet Hastanesinde 4 yıla yakın görev yaptı. Daha sonra Kastamonu, Karabük ve Aydın'da özel hastanelerde görev yapan Op. Dr. Alptekin Memiş, 2011 yılında Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Endoskopi ve Kolonoskopi bölümünde çalıştı. Cerrahi girişimsel endoskopi sertifikasına sahip olan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Alptekin Memiş, şu an Özel Nysa hastanesinde başhekim, genel cerrahi uzmanı ve endoskopi sorumlu hekimi olarak görev yapıyor.
(İK)

04.02.2013 10:08:20 TSI

Editör: Wan Haber