Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Merkezi Sakarya Olimpik Yüzme Havuzu'na renk katmaya devam ediyor. Hafta içi ve özellikle hafta sonları yoğun bir şekilde sporculara ve vatandaşlara yüzme hizmeti verilen havuzda çeşitli sanatsal ve kültürel etkinlikler yapan gençlik merkezi, 7-30 yaş aralığındaki minik ve gençlere serbest zaman faaliyetleri sunuyor. Merkez filografi, resim, mangala ve eurodesk standı ile gençlere hafta sonları hizmet veriyor.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürü Ali İhsan Çokan, gençlik merkezi olarak, gençlik liderleri ve sanatsal becerileri olan gençlerle çok güzel çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Özellikle çivili ve özel teller ile yapılan çalışmalarda harika tablolar elde ediyoruz. Filoğrafi çalışma dalında Türkiye'deki tek gençlik merkeziyiz. Sanatsal olarak harika eserler çıkaran gençlerimizi kutlarım" dedi.
Adapazarı İlçe Spor Müdürü Aziz Aracı da gençlik merkezinin çalışmalarını yakından izlerken, Aziz Aracı filografi ile ilgili olar şunları söyledi:
"Filoğrafi çalışmalarını izlerken adeta kendimden geçiyorum. Genç kızlarımız harika eserler meydana getiriyor."
(RKO-UU)

05.02.2013 13:47:34 TSI

Editör: Wan Haber