Altındağ Belediyesi Aydınlıkevler Abdurrahim Karakoç Gençlik Merkezi üyesi gençler, hazırladıkları "Bir dönem ne yaptık?" programı ile keyifli bir etkinliğe imza attı. Bir dönem boyunca yaptıkları etkinlikleri ve çalışmaları değerlendiren gençler, oldukça renkli bir gösteri gerçekleştirdi.
Altındağ Belediyesi Başkan Yardımcısı Yunus Keleş, Belediye Meclis Üyesi Ayşe Çetinkaya, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cengiz Keskin, merkez sorumluları ve öğrenci velilerinin katıldığı programda çocuklar hazırladıkları skeçler ve sahne şovları ile gençlik merkezlerinin faaliyetlerini anlattılar.
Program öncesi bir konuşma gerçekleştiren Başkan Yardımcısı Yunus Keleş, "Kısa bir süre önce açılmış olmasına rağmen merkezimizin hem mahalle sakinlerine, hem de değerli çocuklarımıza hizmet etme noktasında faydalı olması bizleri oldukça mutlu etmiştir. Ben inanıyorum ki bu merkez, çocuklarımız ile yıllarca çok güzel işler yapacaktır" dedi.
Sunulan kısa skecin ardından keman, gitar, bağlama ve davul enstrümanlarındaki hünerlerini sergileyen Aydınlıkevlerli gençler söyledikleri şarkı ve türküler ile kulakların pasını silerken, sergiledikleri halk oyunu ve tiyatro performansları ile de kendilerini izlemeye gelenlerden büyük alkış topladılar.
(BK-ÖZ-Y)

25.01.2013 13:18:06 TSI

Editör: Wan Haber