Gençlik ve Spor Bakanlığı 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 98. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında gençlerin milli ve manevi duygularını canlı tutmam amacıyla "Gençlerden Ecdada Mektup" Yarışması düzenecek.
18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 98. Yıldönümü kapsamında gerçekleştirilecek etkinlerle; gençlerin milli ve manevi duygularını canlı tutarak; tek vatan, tek devlet, tek bayrak, tek millet inancı ve idealini kazanmaları amaçlanan "Gençlerden Ecdada Mektup" Yarışması hayata geçiriliyor. Bu doğrultuda, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından "Gençlerden Ecdada Mektup" konulu yarışma düzenlenecek ve yarışma kapsamı "Çanakkale Zaferi" olacak.
Yarışmaya 14-29 yaşları arasında gençler, 18 Şubat 8 Mart 2013 tarihleri arasında elektronik başvuru formunu doldurarak başvurabilecek. Başvuru formuna form.gsb.gov.tr/GenclerdenEcdadaMektup adresinden ulaşılabilinecek.
Elektronik ortamda ulaştırılan mektuplar değerlendirilip dereceye giren ilk üç kişiye Bakanlığın düzenleyeceği Çanakkale Zaferi etkinliklerinde iPad 2 Wi-fi 3 G (64 Gb) ödül olarak verilecek. Yarışma sonuçları www.gsb.gov.tr sayfasından ilan edilecek.
(AY)

19.02.2013 11:00:13 TSI

Editör: Wan Haber