Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği, zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Başkent temsilcisinde bugünkü antrenmana tedavilerine devam edilen Mehmet Sedef, Serkan Kurtuluş, Ermin Zec, Jimmy Durmaz ile kart cezalısı Azofeifa katılmadı.
Başkent'in kırmızı-siyahlı temsilcisi, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde teknik direktör Fuat Çapa, yönetiminde yaptığı tek idmanla, deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. 1,5 saat süren antrenmana ısınma koşusuyla başlayan kırmızı-siyahlılar, topla ısınma hareketlerinin ardından 3 gruba ayrılarak, dar alanda pas-kontrol çalışması yaptı. Gençlerbirliği futbolcuları daha sonra çift kale maç yaparak antrenmanı tamamladı. Başkent temsilcisinde bugünkü antrenmana tedavilerine devam edilen Mehmet Sedef, Serkan Kurtuluş, Ermin Zec, Jimmy Durmaz ile kart cezalısı Azofeifa katılmadı. Artun, Tayfur ve İlkay ise Türkiye U20 Milli Takımı'nın, Hırvatistan U20 Milli Takımı ile yapatığı özel maçın kadrosuna dahil edildikleri için antrenmanda yer almadı. Antrenmanın ardından oyunculara ve teknik ekibe baklava ikram edildi.
Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Ligi 17. haftasında Bursa Atatürk Stadı'nda Bursaspor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Pazar günü saat 16.00'da oynanacak.
(SU-BÇ-S)

19.12.2012 13:50:47 TSI

Editör: Wan Haber