Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği, bu maçın hazırlıklarını tek idmanla sürdürüyor.
Başkent'in kırmızı-siyahlı temsilcisi, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde teknik direktör Fuat Çapa, yardımcıları Luc Nilis ve Kwame Duwe ile kaleci antrenörü Levent Zorluer yönetiminde yaptığı tek idmanla, deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına devam ediyor. Fenerbahçe ve Trabzonspor mağlubiyetlerinin ardından moral arayan Gençlerbirliği'nde, ısınma koşusuyla başlayan antrenman ardından ısınma hareketleri ve 5'e 2 top kapmaca oyunuyla sürdü. Kırmızı-siyahlı futbolcular, pas kontrol çalışmasından sonra tam sahada taktik ve çift kale maç ile antrenmanı tamamlandı.
Sakatlıkları devam eden Ekigho ve Ferhat Çapa takımdan ayrı çalıştı. Gençlerbirliği'nde kırmızı kart cezalısı Petrovic Kasımpaşa deplasmanında görev alamayacak. Kırmızı-siyahlılar, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını yarın saat 10.00'da yapacağı son idmanla tamamlayarak kampa girecek ve hava yoluyla İstanbul'a hareket edecek.
Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Cumartesi günü saat 14.00'da oynanacak karşılaşmayı hakem Abdullah Yılmaz yönetecek.
(SU-EYB-S)

06.12.2012 18:13:36 TSI

Editör: Wan Haber