Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Orduspor deplasmanına gidecek olan Gençlerbirliği, zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
Kırmızı-siyahlılar, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde teknik direktör Fuat Çapa yönetiminde Orduspor maçı hazırlıklarını çift idmanla sürdürüyor. Sabah antrenmanın yeşil sahada yapan Gençlerbirliği, öğleden sonra ise salon çalışması yaparak günü tamamlayacak. Sabah antrenmanına ısınma koşusuyla başlayan kırmızı-siyahlılar, idmana dar alanda taktik çalışmasıyla devam etti. 5'e 2 pas çalışmasıyla devam eden antrenman, tam sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi. Öğleden sonra yapılacak günün ikinci çalışmasında ise üç gruba ayrılacak futbolcular, salonda ağırlık ve kuvvete dayalı antrenman yapacak. Kırmızı-siyahlı ekipte sarı kart cezalısı Aykut ve Özgür, Orduspor'a karşı forma giyemeyecek.
Öte yandan Gençlerbirliği'nin yarın saat 12.30 sürdüreceği Orduspor maçı hazırlıklarını, Lösemili Çocuklar Vakfı'ndan (LÖSEV) gelecek miniklerin de yakından takip edeceği bildirildi.
Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında 19 Eylül Stadı'nda Pazar günü saat 13.30'da oynanacak Orduspor-Gençlerbirliği karşılaşmasını Ertuğrul Arslan yönetecek.
(SU-BH-BÇ-S)

30.01.2013 14:25:13 TSI

Editör: Wan Haber