İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen gençlik konseri büyük ilgi gördü. Yahya Kaptan Mahallesindeki Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonu'ndaki 2013 yılını ilk gençlik konserinde hakim bey şarkısıyla üne kavuşan Mehmet Erdem sahne aldı.
İzmit Belediye Başkanı Dr.Nevzat Doğan'ın da izlediği konserde gençler gönüllerince eğlenme imkanı buldu. Ünlü şarkıcı birbirinden güzel şarkılarını salonu dolduran İzmitli hayranları için söyledi. Kendine has tarzıyla yaklaşık 2 saat sahnede kalan Mehmet Erdem gördüğü büyük ilgiden memnun kaldığını söyledi.
Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan konserde yaptığı konuşmada, "İzmit Belediyesi genç dosttu bir belediyedir ve Türkiye'nin tek çocuk doktoru belediye başkanı olarak da genç dostu bir belediye başkanı kardeşiniz var, ağabeyiniz var ve gerçekten de İzmitimizi Türkiye'nin örnek şehri yapmaya çalışıyoruz. Gençlerimizi, güzel vatanımızı, ülkemizin bayrağımızı, cumhuriyetimizi daha yukarılara çıkartacak varisler olarak görüyoruz. Gençlerimizi, milli manevi değerlerimizin sahipleri olarak görüyoruz. Türkiye'nin 2023 ve 2071 yıllarına gençlerimizle ulaşacağız. Onun için gençlerimizi her yönüyle sanatla sporla kültürel etkinlerle, müzikle tanıştırmak arzusu içindeyiz. Her yıl olduğu gibi bu yılda gençlik konserlerimiz devam edecektir" dedi.
(UU)

20.01.2013 12:08:25 TSI

Editör: Wan Haber