Genç Sigortacılar Derneği (GESİD) Ankara şubesinin 9.Olağan Genel Kurulu toplandı. Kurul'da, GESİD Ankara Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Ahmet Yaşar yeniden seçildi.
GESİD Ankara şubesinin 9.Olağan Genel Kurulu, saygı duruşunda bulunulmasıyla açıldı. Divan Başkanlığına Ahmet Harut seçildi. 2010-2012 dönemi Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okunması ve görüşülmesinden sonra, Denetim Kurulu raporunu sundu. Akabinde Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve bilanço oybirliği ile ibra edildi.
Ahmet Yaşar tarafından 2012-2014 faaliyet dönemi programı ve tahmini gelir-gider tablosu ile tahmini bilanço okundu ve oybirliğiyle oylandı. Daha sonra Yönetim ve Denetim Kurulu asil ve yedek üyelikleri için yapılan seçim sonucunda yeni yönetim ve denetim kurulları oluşturuldu.
Yeni Yönetim Kurulu ilk toplantısını yaparak; Başkanlığa HDI Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yaşar'ı , Başkan Yardımcılığına Işık Sigorta Bölge Müdürü M. Atila Arıcan'ı, yazmanlığa AVR Brokerlık Genel Müdürü N.Altan Aslan'ı , saymanlığa Eureko Sigorta Bölge Müdürü Cevdet Aydın'ı ve üyeliğe HDI Sigorta Bölge Müdürü Erhan Tokl 'yu seçti.
Yönetim Kurulu çalışma ve toplantılarına yedek üyelerinde katılması kararını alan GESİD Ankara'nın Yönetim Kurulu yedek üyeleri de şu isimlerden oluştu: Kadriye Pehlivan, M.Korkut Tokgöz, Bülent Uluçeçen, Mustafa Aytekin, Coşkun Demircan.
Denetim Kurulu asil üyeleri; Ömer Çelikkol, Burçin Söğütcüklü, Arzu Kami'den oluşurken, denetim Kurulu Yedek üyeleri ise, Süha Gemalmayan, Çiğdem Adıyaman ve Selçuk Yıkılmaz'dan oluştu.
Yeni Yönetim Kurulu'nun görev dağılımından sonra yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Türk Sigortacılık Sektörünün gelişmesine katkıda bulunmak ve bu sayede ülkeye, topluma yararlı olmak amaçlarıyla kurulan Genç Sigortacılar Derneği, Ülkemizde sigortacılığın gelişmesi için çalışmalar yapmak,Sigortacılık sektörünün bir bütün olarak çağdaşlaşmasını sağlayacak ve verimliliğini arttıracak etkinliklerde bulunmak, İş yaşamındaki gelişmeleri izleyerek, yeni deneyimlerin, görüş ve düşüncelerin üyelere aktarılmasını sağlamak, Üyelerin mesleki niteliklerini,sosyal sorumluluk bilinçlerini ve dayanışma ruhlarını geliştirmek, Üyeler arasında sosyal, ekonomik, kültürel ve bilimsel dayanışma sağlamak, Üyelerin, toplumumuzun kültürel ve sosyo-ekonomik düzeyinin gelişmesine katkıda bulunmalarını sağlamak hedeflerinden ayrılmadan ülke sigortacılığının uluslar arası standartlara ulaşmasını temin etmek için var gücüyle çalışmaya devam edecektir."
GESİD Ankara nın etkinliklerinin, yayınları ve derneğe üyelik koşulları hakkında www.gesid.net adresinden bilgi alınabileceği kaydedildi.
(BC-YHY-Y)

24.01.2013 20:06:57 TSI

Editör: Wan Haber