Genç MÜSİAD Erzurum Şubesi Olağan Genel Kurulu yapıldı. Emre Durmazpınar yeniden başkanlığa seçildi.
MÜSİAD Erzurum Şubesi toplantı salonunda yapılan genel kurula MÜSİAD Erzurum Şubesi Başkanı Dr. Hüseyin Bekmez, Genç MÜSİAD Genel Başkanı Abdulsamet Temel, MÜSİAD Erzurum Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri ile Genç MÜSİAD üyeleri katıldı. Yaklaşık 50 üyesi bulunan Genç MÜSİAD Erzurum Şubesi yaptığı 9. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Emre Durmazpınar yeniden başkanlığa aday oldu. Tek aday ile seçimlere girildiği kongrede açık konuşmasını yapan Durmazpınar, "Dünya da artık iş sektörlerinin başına gençler geçiyor. Her geçen gün gençleşen iş dünyası bizim de gençleşmemiz ve genç nesillerimizin önünün açılmasına sebep oldu."dedi.
Genç MÜSİAD Erzurum Şubesi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Emre Durmazpınar, Genç MÜSİAD ailesi olarak 18 ile 29 yaş arası iş adamlarını ve müteşebbisleri bünyelerinde barındırdıklarını ifade ederken; çağın gerektirdiği girişimci ruha sahip, ilkelerinden taviz vermeden gelişmeyi hedefleyen ve rekabeti seven genç iş adamları olarak, bölgemizde de şubemiz gençlik anlamında öncü STK kuruluşlardan biri olmayı kendisine hedef edinmiştir dedi.
Durmazpınar; Erzurum Genç MÜSİAD olarak sosyal, kültürel ve ekonomik faaliyetlerde gençlik anlamında öncü olduklarını ve gündemin nabzını tuttuklarını ifade ederek, geride bırakmış oldukları yıl içerisinde teşkilatlanma yapısıyla, kurumsal ziyaretlerle, eğitim programlarıyla ve sosyal organizasyonlarla aktif olmaya çalıştıklarını kaydetti.
GENÇLER DÜNYAYA AÇILMALI
Genel Başkan Abdulsamet Temel ise, Genç MÜSİAD Yöneticilerinin her birinin birer fatih olması gerektiğine işaret ederek; Dünyada çok büyük başarılara imza atmış insanların hemen hemen hepsinin Genç ve Dinamik İnsanlar olduğunu belirtti.
Bu yüzden Gençlerimizin Hiç durmadan, yorulmadan yoluna devam ederek, gayretli ve azimli çalışarak; Memleketimizin dünyadaki hak etti yerini almasını temin etmelidirler. Amacımız sadece çok zengin olmak degildir. Bizler Barışın tesisini kurmak; Mazlumun sesi olmak ve Tüm İnsanlığa Yardımcı olmak durumdayız; Tıpkı Ecdadımız Osmanlı gibi Yardım elimizi İhtiyaç sahibi tüm insanlara, Dil Din farkı gözetmeksizin uzatmalıyız. STK'ların her faaliyeti bu ülkeye yapılan bir yatırımdır. STK'lar Türkiye de olduğu gibi Dünya da da önemli çalışmalar yaptıkları gibi hızla büyümektedirler. Genç işadamlarımızın Misak-i Milli sınırlarını aşıp Dünya ile ticaret yaparak kendilerini aşmaları gerekir. Genç MÜSİAD artık Dünyada marka bir gençlik kurulu olmuştur"dedi.
Genç iş adamlarına önerilerde bulunan MÜSİAD Erzurum Şubesi Başkanı Dr. Hüseyin Bekmez ise, gençlerden beklentilerin yüksek olduğuna dikkat çekti.
Başkan Bekmez, "GENÇ MÜSİAD olarak onların ufkunun sınırsız olduğunu biliyoruz. Yapılan çalışmalar ve imza attıkları projeler bunun teminatıdır. MÜSİAD tek başına iş adamlarının bir araya gelerek iş konuştuğu bir kurum değildir. MÜSİAD aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesidir. Gençlerimizin de bu konuda her zaman yanındayız." İfadelerini kullandı.
Yapılan genel kurulun arından Genç MÜSİAD Erzurum Şubesi Başkanı Emre Durmazpınar, Genel Başkan Abdulsamet Temel'e bir tablo hediye etti.
(AA-AA-Y)

27.01.2013 16:55:31 TSI

Editör: Wan Haber