2012-2013 sezonu Adıyaman Kulüpler arası Genç Kızlar Voleybol İl birinciliği müsabakaları, Adıyaman Halk Eğitim Merkezi Gençlik Spor Kulübü ve Yeni Nesil Endüstri Meslek Lisesi Spor Kulübü arasında oynanan maç ile başladı.
Müsabakaların ilk karşılaşmasında Adıyaman Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü Yeni Nesil Endüstri Meslek Lisesi Spor Kulübünü 3-0 mağlup etti. Şenlik Gençlik ve Spor Kulübü ile Bahçesaray Spor Kulübü arasında oynan diğer maçta ise, Şenlik Gençlik ve Spor Kulübü, rakibini 3-0 yendi.
Ligde, 2 grupta 10 takımın mücadele edeceği müsabakalar sonucunda birinci olan takımların il dışında yapılacak olan grup müsabakalarında Adıyaman'ı temsil edeceği öğrenildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Kulüpler Arası Genç Kızlar Voleybol müsabakalarına katılan tüm takımlara başarılar diledi.
Adıyaman Voleybol İl Temsilcisi Nedim Yardımcı ise, Gençlerin sportif eğitimlerini geliştirerek sporseverlere bu keyfi yaşatmak ve federasyonun tasdik ettiği fikstür gereği müsabakalar yapıldığını ifade ederek, bu faaliyetleri destekleyenlere teşekkür etti.
(CK-Y)

18.12.2012 11:15:16 TSI

Editör: Wan Haber