Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü (GHSİM) tarafından düzenlenen Kulüplerarası Genç Bayanlar Basketbol İl Birinciliği maçları sona erdi. Yapılan maçların sonunda şampiyonluğu Antrenör Nurdan Fencioğlu yönetimindeki Yakutiye Gençlikspor kazandı.
Kazım Karabekir Spor Salonu'nda yapılan Genç Bayanlar Basketbol İl Birinicliği maçlarına Yolspor, Yakutiye Gençlikspor, Atatürk Üniversitesi ve Eğitimgücü spor kulüpleri katıldı. Nefesleri kesen maçlar sonunda şampiyonluğu Yakutiye Gençlikspor kazandı. Final niteliği taşıyan maçta Atatürk Üniversitesi Spor Kulübü'nü mağlup eden Erzurum Yakutiye Gençlikspor kulübü şampiyon oldu. Antrenör Nurdan Fencioğlu yönetimindeki Turuncu-beyazlı basketbolcular büyük bir sevinç yaşarken, şampiyonluğu doyasıya kutladı. Şampiyonada Atatürk Üniversitesi ikinci, Eğitimgücü ise üçüncü oldu.
Genç Kadınlarda şampiyon olan Yakutiye Gençlikspor'un kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen verdi. Diğer kupaları ise Basketbol İl Temsilcisi Semahattin Yıldız verdi.
Şampiyon Yakutiye Gençlikspor, Erzurum'u Trabzon'da yapılacak olan grup şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.
(ERZ-AT-Y)

08.01.2013 17:02:19 TSI

Editör: Wan Haber