KÜGİAD'ın çatı kuruluşu olan EGAFED, 80. Yönetim Kurulu toplantısı Kütahya'da yapılacak. Kütahya'daki toplantıya Ege ve Akdeniz bölgesinden çok sayıda genç işadamının yanı sıra TÜGİK Başkanı Erkan Güral da katılacak.
Kütahya Genç İşadamları ve Yöneticileri Derneği'nin çatı kuruluşu olan EGAFED, 21-23 Aralık 2012 tarihlerinde Yönetim Kurulu toplantısını Kütahya'da gerçekleştirecek. KÜGİAD'ın ev sahipliğinde yapılacak olan EGAFED Yönetim Kurulu toplantısına Ege ve Akdeniz Bölgesi'ndeki derneklere bağlı işadamları katılacak. EGAFED'in Kütahya'da gerçekleştireceği Yönetim Kurulu toplantısına TÜGİK Başkanı Erkan Güral ve TÜGİK Genel Sekreteri Demokan Eren de misafir olarak katılırken, EGAFED'in 80. Yönetim Kurulu toplantısı Güral Harlek Otel'de yapılacak.
KÜGİAD Başkanı Mithat Delen, Ege Akdeniz Bölgesi Genç İşadamları Federasyonu Yönetim Kurulunu Kütahya'da tekrar ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek, "Kütahya'nın tanıtımının yapılacağı ve bölgenin de sorunlarının konuşulacağı EGAFED toplantısı Kütahya için büyük önem taşıyor. Bölgedeki genç işadamlarına ilimizin yatırım imkânlarını ve cazibe noktalarını aktaracağız."dedi. Kütahya'daki EGAFED toplantısına Ege Akdeniz Bölgesi Genç İşadamları Federasyonu Başkanı Efkan Ceylan başkanlık edecek. Toplantının ardından bir basın toplantısı düzenleyecek olan EGAFED Başkanı Ceylan'ın bölgenin ortak sorunlarına dikkat çekmesi bekleniyor" dedi.
(EFE)

13.12.2012 19:56:11 TSI

Editör: Wan Haber