İzmir Ekonomi Üniversitesi Medya İletişim Bölüm son sınıf öğrencileri Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'ı ziyaret ederek bitirme tezleri için hazırladıkları dergi hakkında görüşlerini aldı.
'Her konuda açık, yalansız dolansız ve dürüst olmak' fikrinden yol çıkarak 'Net' adını verdikleri dergi hakkında görüşen üniversiteli gençler, Başkan Tartan'ın da 'net' duruşuna vurgu yaptı. Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, gençlerin kendi gelecekleri için attıkları her adımda toplumun geleceğini de aydınlattığını söyleyerek üniversite öğrencilerini kutladı. Meslekler kadar doğru hobilerin, yaşamdaki duruşun önemine de değinen Başkan Tartan şöyle konuştu: "Başarının sırlarından biri de doğru seçimler yapabilmek. İş yaşamında da siyaset yaşamında sizi farklı kılacak olan hayata bakışınızdır. Bugün ortaya çıkardığınız çalışmanın faydasını beş yıl sonra, on yıl sonra daha iyi göreceksiniz. Araştırmacı ruhunuzu, yeteneğinizi, iletişim gücünüzü geliştirecek."
Başkan Tartan'ın fikirlerinin kendileri için önemli ve güven verici olduğunu söyleyen Ekonomi Üniversiteli öğrenciler de "Gazetecilik ve medya alanındaki deneyimlerinden yararlanmak istedik. Gençlere ve yeni fikirlere önem veren bir başkan olarak üniversite öğrencilerinin de en büyük desteği Hakan Tartan'la konuşmak, fikirlerini duymak bizim için gerçek bir şans ve mutluluk" şeklinde konuştu.
(AH-Y)

03.02.2013 10:29:36 TSI

Editör: Wan Haber